Aperitiv rece: terina de sfecla rosie cu mousse de hrean. Cam data-n bara, cantitatea de gelatina la partea rosie a fost prea mica si mi-am dat seama de treaba asta abia punand stratul alb. Calificativ: ok. Dar am dat peste o metoda de marinat sfecla rosie (copata sau fiarta) buna tare, o voi prelua pentru viitoarele salate.
Aperitiv cald: supa: duet de patrunjel (radacina si verde). Calificativ: foarte bun
Peste: cod facut sub folie, crema de varza de Bruxelles, chips de sfecla rosie. Calificativ: bun
Sorbet: de ghimbir. Am scapat cam mult ghimbir in el, a fost cam (prea) iute, d-ra kalua si mama l-au mancat cu paine, iar taica-meu a zis ca parca-i secarica. Calificativ: foarte bun
Carne: de caprioara cu varza rosie calita si para cu sos de merisoare. Calificativ: foarte bun (carnea si mai ales sosul excelent)
Branzeturi: una cu nuci, alta de capra, maturata (am avut mai multe pregatite, dar si-asa au vrut numai 3 persoane felul asta) cu smochina si sos Cumberland interruptus. Calificativ: foarte bun
Desert: fondant de castane si ciocolata cu sos de vanilie. Calificativ: excelent
Buna seara.
RăspundețiȘtergereSunt interesata de reteta cu carne de caprioara, para si sos de merisoare. Este postata pe blog?
Daca nu e, mi-ati putea-o scrie pe scurt pe adresa de e-mail guesswho_1973@yahoo.com? Va rog mult, mi se pare ceva mai special si as vrea s-o incerc.
Multumesc.
Sarbatori fericite!
O voi posta in curand pe blog. Multumesc de vizita!
RăspundețiȘtergere