duminică, 16 august 2009

Salata japoneza de glass noodles, Harusame sarada



100g glass noodles din fasole mungo
1/2 castravete lung
3 felii mari de sunca (jambon) fiarta fara margine cu grasime
150 g piept de pui fara piele
150 ml supa conforma
1 lingura vin alb sec
2 linguri apa
2 oua
1 priza sare
ulei

Pentru dressing
1 lingura suc de agave sau 1 lingurita rasa fructoza
3 linguri sos Tamari (sos de soia conform)
2 linguri otet
1 lingura ulei (de susan dupa posibilitati)
1 lingurita rasa sare (fleur de sel dupa posibilitati)

Glass noodles se oparesc, apoi se scurg foarte bine de apa. La sfarsit se taie in bucatele mai mici cu o foarfeca de bucatarie.
Castravetii si jambonul se taie in fasii.Pieptul de pui se pune 10 minute la fiert in apa, vin si supa (cu capacul pus pe oala). Carnea se lasa la racit, apoi se rupe cu degetele in fasii foarte subtiri.
Ouale se bat bine cu sarea si din ele se prajesc 4 omlete foarte subtiri. Omletele se ruleaza si se taie in fasii subtiri. Se amesteca ingredientele pentru dressing. Abia inainte de a fi servita salata se amesteca toate componentele si dressingul.
Se poate pregati totul inainte, tinut la rece si amesteca cand vreti sa mancati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...