duminică, 16 august 2009
Rulou cu jambon
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben sau verde
125g branza cremoasa (Philadelphia)
25g parmezan ras
2 cepe verzi tocate marunt
7g oregano proaspat
1 lingura capere tocate marunt
1-2 linguri seminte de pin tocate marunt (eu le-am rumenit usor inainte)
12 felii nu foarte subtiri prosciutto crudo (sa nu fie afumat sau fiert!)
Ardeii se taie in 4, se curata de seminte si cotor, se coc cu pielita in sus la grill pana se inegresc si fac besici. Dupa aia se pun intr-o punga sau alt recipient inchis bine. Se curata de pielita cand aproape s-au racit.
Toate celelalte ingrediente inafara de sunca se amesteca.
Dupa aceea se taie sunca la dimensiunile bucatilor de ardei copti: se pune cate o felie pe bucata de ardei si se decupeaza cu cutitul la marimea ardeiului (poate o idee mai mare).
Asamblarea: se pune bucata de sunca decupata, pe ea niste amestecatura de branza, apoi bucata de ardei, care se unge iar cu niste branza. Se ruleaza strans si se da la rece macar o ora. Se taie in felii inainte de-a fi servita.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu