luni, 16 iunie 2014

Ce am mai gatit in ultima vreme 3

Cuu vremea asta foarte buna am umblat mult teleleu si am mancat cu mare drag prin diverse Biergarten, cu toate astea vad ca s-au adunat cateva mancaruri.
Daca cineva e interesat de vreo reteta, sa scrie un comentariu scurt.

Medalioane de file mignon de porc la sparanghel autohton cu sos de sofran

Si pentru ca suntem fani de-ai sparanghelului si mie mi-a placut sosul asta foarte mult, inca o data mancarea asta, muchiuletul fara bacon de data asta

Bomba de mozzarella in bacon si apoi in panada de susan si seminte de in pe salata verde

Familiei ii place momentan foarte mult fileul de porc in bacon... Aici pe piure de carofi dulci si cu sos de champignons

Mic dejun bavarez: carnati albi cu mustar dulce si covrig

Salata de avocado cu ou cleios

Saganaki a la kalua

"Orez" din conopida cu verdeata de ridichi

Salsiccia la piure de conopida si mangold

Creveti asian style la salata de varza cu piersici

Clafoutis cu cirese, fara faina

Salata de vinete
Pe papadums pentru montignaci

Curry indian la orez cu broccoli si mazare, mancare facuta in mai putin de jumatate de ora



3 comentarii:

  1. Draga mea draga, ma intereseaza multe,dar hai sa incepem cu sosul de sofran si Curry indian , orez cu broccoli si mazare.Te prinzi? Love u!

    RăspundețiȘtergere
  2. Love u 2!
    Curryul e facut in mare dupa Jamie Oliver http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/beef-kofta-curry-with-fluffy-rice-beans-peas
    Eu l-am facut cu bucati de carne, tu-l poti face cu kofte numai din linte, de ex. Pasta de rogan josh n-am avut in casa, am folosit praf de curry si tandoori masala (sau asa ceva).
    Reteta de sos de sofran o voi posta separat, e inventie proprie si-am scris pe undeva cum am facut (ca prea mi-a placut).

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept cu interes!
    Zi fabuloasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...