vineri, 26 noiembrie 2010
Avocado umplute cu rosii
Un fel de salata simpla cu avocado si rosii, dar prezentata ceva mai dragut. Cand am povestit unor colege de ele, doua dintre ele s-au hotarat spontan sa faca asa ceva ca aperitiv pentru masa festiva de Craciun.
Pentru 4 persoane
4 avocado
4 rosii (eu am folosit patlagele rosii)
4 esalote
10 linguri ulei de masline
6 linguri otet balsamico
frunze de busuioc
3 lingurite oregano, uscat
sare, piper
Rosiile se spala si taie in cubulete. Esalotele se curata si toaca marunt. Frunzele de busuioc se spala si toaca. Se amesteca rosiile cu esalota, niste busuioc si o parte de oregano, otetul si uleiul.
Se injumatatesc avocado-urile si li se scot samburii, se sareaza si pipereaza, apoi se umplu cu rosiile. Se presara cu restul de plante si se servesc imediat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu