vineri, 19 noiembrie 2010
Salata de avocado cu mozzarella si parmezan
Salata de avocado se poate in fel si chip, asta-i varianta de baza a casei kalua. Se face tare repede si usor si eu una nu ma mai satur de ea. Binenteles ca merge si ca aperitiv rece in cadrul unui meniu.
2 avocado mai mari
sucul de la 1 lamaie
2 linguri ulei de masline
250 g mozzarella
50 g parmezan (sau grana)
sare, piper
facultativ: 3 oua fierte tare
Avocado se injumatatesc, se curata de coaja si se taie in cuburi. Se pun intr-o forma mai intinsa si se stropesc bine cu sucul de lamaie. Se taie si mozzarella in cuburi si se pune pe deasupra. Cine pune si oua, le curata si le taie si pe astea in cubulete si le pune peste mozzarella. Se toarna uleiul, sareaza, pipereaza si taie foite de parmezan pe deasupra. Gata!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu