- Se curata 4-5 morcovi mari si se dau pe razatoare. Se toaca coriandru verde si menta proaspata si se amesteca cu morcovii. Sau se foloseste ceapa ciorii. Se sareaza, pipereaza, pune 6 linguri de ulei de masline si 2 de suc de lamaie. Asta-i varianta primitiva, acum incepe evolutia. Ne putem opri la ce stadiu vrem.
- Se prajesc intr-o tigaie fara ulei, cam un minut, un pumn de seminte indiene (asiatice). Eu am folosit trei feluri care mi-au iesit in cale mai intai: chimion in cruce, schinduf si seminte de mustar. Puteti folosi susan alb sau negru, boabe de coriandru, altele nu-mi vin in minte acum. Se curata 2-3 mandarine, se impart in felii si se adauga salatei.
- Se sfarama cu mana niste telemea sau feta peste salata
- Se prajesc sau coc 2-3 papadums si se sfarama peste salata, in farfurii, imediat inainte de a fi servita salata.
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu