miercuri, 23 februarie 2011
Salata de avocado cu alune de pamant
Nu as fi crezut ca salata poate fi atat de buna la gust.
Ardeiul kapia nu era in reteta, dar mi s-a parut ca se potriveste foarte bine si astfel apare si ceva culoare pe farfurie. Data viitoare o sa presar fire de chili pe deasupra, ar arata si mai bine.
Pertru o singura persoana sau 3-4 persoane, daca-i aperitiv rece in cadrul unui meniu:
1 avocado mare
sucul de la 1/2 lamaie
3 linguri pline alune de pamant prajite
boia iute de ardei (chili)
daca alunele nu sunt sarate: sare
1 ardei kapia mare
Avocado se injumatateste, se curata de coaja si se taie cubulete. Acestea se stropesc bine cu suc de lamaie. Alunele se sfarama putin intr-un mojar si se amesteca cu bucatile de avocado.
Ardeiul kapia se taie de-a lungul, se curata de cotor si seminte si se umplu cu avocado cu alune. Se presara cu praf sau fire de chili.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce faina e:D
RăspundețiȘtergereMultumesc, Antzu!
RăspundețiȘtergereAm mai facut-o si cu rosii si zatar in loc de chili, nu ma mai puteam opri din mancat. ☺
Bestiala!
RăspundețiȘtergereMultumesc,draga mea!
Sa-ti fie de bine!
RăspundețiȘtergere