Dupa cum spuneam in postul anterior, am facut 2 tarte diferite cu acelasi aluat.
Si aici puteti folosi reteta preferata de aluat de pizza, daca aveti asa ceva, sau cea din reteta anterioara.
Umplutura pentru o tava de aragaz
200 g smantana cu 10% grasimi
2 dovlecei
75 g bacon mai slab sau sunca cruda, in felii sau cubulete
100 g cascaval maturat
sare, piper
Aluatul crescut se intinde cu sucitorul ori direct intr-o tava de aragaz unsa cu ulei, ori pe o suprafata infainata si apoi se pune in tava. Se intinde smatana pe el, apoi se sareaza si pipereaza. Dovleceii se spala si se taie in felii subtiri, se aseaza frumos peste smantana. Se intind feliile de sunca pe deasupra, apoi se rade cascavalul pe razatoarea mare. Se da la cuptorul preincalzit (la temperatura cea mai mare posibila, NU connvectie), cam 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu