vineri, 30 mai 2014

Ce am mai gatit in ultima vreme 2

Salata de spanac cu ridichi de luna, quinoa prajita cu cascaval, salsiccia (am avut niste resturi de quinoa fiarta, le-am prajit usor si la urma am pus niste cascaval peste ea in tigaie, cat sa se inmoaie si sa traga fire)

File mignon de porc pe salata de varza cu morcov - varianta asiatica

Curd de rubarba (in loc de cel de lamaie). Daca e cineva interesat de reteta, sa spuna





Curdul de mai sus mancat cu nectarine, putina banana si frunze de menta




Cartof dulce umplut cu feta (cartoful copt in cuptor, taiat in jumatate, scobit. O parte din ce se scoate din el amestecat cu feta, un pic de ulei de masline, cimbrisor, curcuma, cumin, coriandru si dat iar la cuptor. La servit o parte presarata cu sumach si o parte cu za'atar)



Mancarica de fasole verde



Orez cu lapte ciocolatos




Orez cu lapte lamaios (asta-i o nebunie!)

Filet interior de piept de pui (dat printr-o amestecatura arabeasca de condimente) la spaghete din gulie

4 comentarii:

  1. Toate cele arata, ca de obicei, minunat! Cum cu lapte lamaios? Aroma de la coaja de lamaie si mai ce? Mie la ora asta si pe mancate, de orezul ala mi-e pofta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai cu lamaie: coaja rasa proaspat pusa dupa ce laptele a inceput sa fiarba, iar la sfarsit, imediat dupa ce s-a stins focul, suc de lamaie tot proaspat produs, multisor. Iese o nebunie! Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi zici mie de curdul de rubarba? :D Tare ma intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Incerc sa postez deseara reteta.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...