Una dintre mancarurile preferate ale fiica-mii (si nici noi nu ne dam la o parte din fata ei).
4 bucati mozarella
4 felii de rosii uscate
8 frunze de bususioc
16-20 felii de bacon slab
faina de naut (sau soia, eu o prefer pe cea de naut)
1 ou
seminte de susan
ulei
Mozzarella se sterge bine si se taie in jumatate, dar nu de tot. In taietura se pun cate o felie de rosie uscata si 2 frunze de busuioc.
Se inveleste bine in felii de bacon, astfel incat sa nu se mai vada nicaieri mozarella, apoi se da prin faina, ou batut si susan. Se prajeste in ulei la foc moderat.
Se serveste pe un pat de salata.
Se poate face si ca antreu, atunci cu bile mici de mozzarella, cate una de persoana (sunt destul de satioase).
Inteleg de ce ii place,arata grozav!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place!
RăspundețiȘtergere