duminică, 14 iunie 2009

Napolitane belgiene montignace


5 oua

200-250g branza de vaci

150g pulbere de proteine (conforma, cu gust neutral)

3g pulbere de roscove

1 lingurita praf de copt (cam 1/3 lingurita bicarbonat)

1 priza sare

1-2 linguri ulei


Se amesteca toate ingredientele si se fac napolitane in aparatul destinat acestei activitati.

2 comentarii:

  1. Draga mea,
    sa fie intr-un ceas bun si la multe, multe postari savuroase. Eu stau cu ochii pe tine :)

    pusi,

    Hilda

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    Doresc sa facem banner sau link exchange.
    Daca esti de acord iti las linkul mai jos … adaugi bannerul de preferat sau linkul si eu iti voi adauga acelasi lucru pe blog.

    Daca mai ai si alte bloguri e valabila aceeasi propunere.

    http://reteta-culinara.blogspot.com/

    Multumesc anticipat !

    Cu stima
    Stefan

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...