joi, 21 martie 2013

Mic meniu montignac, de sfarsit de iarna

Cu toate ca am mancat tot timpul si binenteles ca am incercat si multe retete noi, n-am apucat sa mai postez nimic. Aseara, deci in timpul saptamanii, am avut musafiri, oameni de-ai casei, si ne-am ospatat cu urmatoarele:

Chiftele de quinoa pe salata

File mignon de porc pe piure de fasole alba (cu salata de morcovi , varianta neevoluata, pe care n-am mai pozat-o)








Si la sfarsit tort umed de ciocolata cu panna cotta cu sorbet de zmeura









2 comentarii:

  1. Delicios meniu!! Iar desertul ce sa zic...m-a dat gata ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, ma bucur ca iti place. Meniurile in timpul saptamanii, dupa serviciu, chiar daca-s mici, trebuie planuite si organizate mai bine decat unul mare la sfrasit de saptamana ☺ Cel putin la mine.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...