joi, 14 iunie 2012
Aluat, blat de pizza montignaca. Cu quark si ulei
Aluatul asta se poate folosi de fapt nu numai pentru pizza, ci si pentru prajituri (cu fructe, de ex., care se aliniaza frumos pe el). Este foarte usor si repede de facut si reuseste oricui.
250 g quark
5 linguri lapte
5 linguri ulei
1 priza sare
1 lingurita bicarbonat de sodiu
ca. 500 g faina de naut
Pur si simplu se amesteca toate ingredientele, apoi aluatul se intinde pe o tava de aragaz acoperita cu o foaie de copt.
Pentru pizza se unge cu sos de rosii (de-ala pentru pizza, trebuie sa postez reteta dupa care ma ghidez eu), apoi se pune pe ea ce se gaseste prin frigider, acoperind-o cu felii de mozzarella prospata sau de cascaval (niciodata cu branzeturi rase cumparate!).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Tare buna e varianta asta de aluat!
RăspundețiȘtergere