Soapte culinare

Retete in special pentru dieta Montignac, bucatarie experimentala

sâmbătă, 11 aprilie 2015

Salata de paste, varianta kalua dupa reteta clasica nemteasca

›
Salata de paste este un clasic al bucatariei nemtesti. Nimic complicat, ceva "ca la mama acasa". Se mananca mult vara, ca garnit...
6 comentarii:
luni, 21 iulie 2014

Bors rusesc (sau ucrainean) à la kalua

›
Si la rusi, cate bordeie, atatea obiceiuri. Si felul de-a facut borsul. Am incercat multe variante si asta, cu elemente de la mine, mi se...
5 comentarii:
luni, 16 iunie 2014

Ce am mai gatit in ultima vreme 3

›
Cuu vremea asta foarte buna am umblat mult teleleu si am mancat cu mare drag prin diverse Biergarten, cu toate astea vad ca s-au adunat cate...
4 comentarii:
joi, 5 iunie 2014

Curd de rubarba

›
Daca curdul de lamaie e atat de popular, de ce sa nu se faca si din rubarba? 500 g rubarba curatata zahar dupa gust (eu am folosit ...
3 comentarii:
vineri, 30 mai 2014

Ce am mai gatit in ultima vreme 2

›
Salata de spanac cu ridichi de luna, quinoa prajita cu cascaval, salsiccia (am avut niste resturi de quinoa fiarta, le-am prajit usor si la ...
6 comentarii:
duminică, 27 aprilie 2014

Ce am mai gatit in ultima vreme

›
Branza de capra in bacon cu salata de linte si iaurt cu castraveti Salata de telina cu pui (resturi de friptura), cashews si mandarina ...
Un comentariu:
miercuri, 2 aprilie 2014

Tahini (tahin, tahina) facut in casa

›
Mi s-a terminat tahiniul si am uitat sa cumpar sa-l am in stoc. Si m-a apucat intr-o duminica (zi in care la noi toate magazinele sunt in...
Un comentariu:
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web

Despre mine

Fotografia mea
kalua
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.