tag:blogger.com,1999:blog-4635058931302140051.post9201754697915700853..comments2024-03-11T21:26:27.073+01:00Comments on Soapte culinare: Sfatul zileikaluahttp://www.blogger.com/profile/10709783988696499909noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4635058931302140051.post-46015095934699385582010-07-14T17:52:10.123+02:002010-07-14T17:52:10.123+02:00Sfatul asta il am de la un bucatar cu stele Miche...Sfatul asta il am de la un bucatar cu stele Michelin, 3 bonete Gault Millau si alte premii. ☺<br />Deci nu se lucreaza chiar in toate bucatariile profesioniste dupa metoda clasica de coacere in cuptor.kaluahttps://www.blogger.com/profile/10709783988696499909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4635058931302140051.post-67312864479573973252010-07-13T21:20:00.112+02:002010-07-13T21:20:00.112+02:00Indraznesc sa nu fiu de acord, ba chiar sa spun ca...Indraznesc sa nu fiu de acord, ba chiar sa spun ca e total gresit. In toate bucatariile profesionale se foloseste tehnica sigilarii carnii pe aragaz, pentru dezvoltarea aromelor, apoi coacerea la cuptor in aceeasi tigaie, lucru care permite la final crearea unui sos din sucurile caramelizate plus ceva vin, supa, etc.monahttps://www.blogger.com/profile/05212609032007173063noreply@blogger.com